Over De musicalweek

Musicalweek tijdens vakantiestage zomer 2019

De Musicalweek


 • Musicalweken
   22 t/m 26 juli in Triamantzaal Velm/st.Truiden
   29 juli t/m 2 augustus in Studio F-Act Bocholt
   5 t/m 9 augustus in Studio F-Act Bocholt

 • Dagindeling
  Dagelijks starten we om 09:15 uur met de warming up voor zowel zang als dans. Vervolgens gaan we gezamenlijk, maar ook in groepjes en individueel oefenen.
  Om 16:15 uit beëindigen wij de dag. Behalve op vrijdag.

 • De voorstelling Op de laatste dag van de musicalweek is er een toonmoment voor familie en belangstellenden om ca. 18:00 uur
  Hierover informeren wij u nog voor aanvang van de musicalweek.

 • Opvang
  Er is extra opvang mogelijk vanaf 08:00 uur en/of tot 17:30 uur. Deze service is mogelijk tegen een kleine vergoeding per ochtend en/of middag.

 • Nu aanmelden  

 • De Begeleiding
  De begeleiding tijdens de zomerstages is in handen van onze ervaren coaches die ook de rest van het jaar actief zijn als leraar binnen één of meerdere musicalscholen, in het onderwijs en/of op dansscholen. Zij zullen de deelnemers een onvergetelijke stageweek bezorgen.

 • Groepsindeling
  Indien noodzakelijk, worden de groepen ingedeeld op basis van leeftijd, te weten de groep 7 tot 12 jaar en de groep 12+.

 • Toelating
  Wij stellen geen eisen aan kennis of ervaring. Het enthousiasme en de overtuiging van de deelnemers aan de musicalweek zijn de belangrijkste ingrediënten om gezamenlijk een prachtige afsluiting te kunnen bewerkstelligen en terug te kunnen kijken op een fantastische week.

 • Kosten
  Deelname aan de musicalstage 2019 bedraagt € 170,00 welke bij inschrijving voldaan dient te worden.
  Hiervoor ontvangt u van een factuur, die binnen 7 dagen betaald dient te worden.

 • Nu aanmelden 

Velm / St. Truiden

Maandag 22 t/m vrijdag 26 juli 2019
In de prachtige omgeving van Haspengouw ligt het Triamant complex. In de grote zaal van deze site zullen de repetities en de voorstelling plaatsvinden.
Adres: Halingenstraat 76, 3806 Velm / St. Truiden
www.triamant.be/haspengouw

Overnachten in de regio
Mochten jij en je familie wat verder weg wonen, dan zijn er diverse mogelijkheden om in de buurt te overnachten en zijn er ook voor jouw familie genoeg andere activiteiten in de buurt om zich te vermaken.

 • Hotels in de buurt van St.Truiden (1 tot 20 km) Booking.com

Bocholt

Maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 augustus 2019
Maandag 5 t/m vrijdag 9 augustus 2019

Nabij Peer en het Nederlandse Weert ligt Bocholt. In de artisitieke en inspirerende zaal van Studio F-Act, alwaar ook de musicals gemaakt en ontwikkeld worden, vinden deze musicalkampen plaats. Adres: Breeërweg 38, 3950 Bocholt

Overnachten in de regio
Mochten jij en je familie wat verder weg wonen, dan zijn er diverse mogelijkheden om in de buurt te overnachten en zijn er ook voor jouw familie genoeg andere activiteiten in de buurt om zich te vermaken.


Copyright © Musicalfact 2008 - 2019 * Privacy * Disclaimer