Over Ons

Alles op, naast en achter het toneel.
‘Leren door te doen, dat heeft F-Act!’

Wij geloven dat in ieder mens een talent schuilt, maar hoe weet je nu of je musicaltalent, acteertalent, filmtalent, muziektalent of welk theatertalent dan ook hebt, als je het nergens kan presenteren.
Die mogelijkheid biedt F-Act.
Wij verzorgen lessen voor iedereen vanaf 7 jaar. Ons streven is iedereen op zijn of haar eigen niveau te coachen en te trainen, waarbij wij gelijktijdig werken naar een uiteindelijk doel, stralen als een ster op het podium, op de filmset of de onmisbare schakel achter de schermen.
Door onze manier van werken, kunnen zowel beginners als gevorderden genieten van acteren, zingen, dansen, filmen en musiceren. Of je het nu voor je hobby doet of misschien wel een professionele carrière voor ogen hebt.

Waarom F-Act?

klik op onderwerp voor meer informatie.

Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zijn/haar talenten te ontdekken.

Wij zijn niet op zoek naar het ‘ideale’ rolmodel, voor ons is iedereen gelijk.

Voor iedereen van 7 tot 55 jaar is er wel een groep te vinden.

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar bij ons kun je op elk moment in het jaar instappen om de lessen te volgen. Dit komt doordat wij onze voorstellingen op de diverse locaties ook allemaal op andere momenten spelen.

Dit is de grootste schat die de leerlingen van F-Act meekrijgen.
Een ervaring waarop je de rest van je leven kan terugvallen. Zelfvertrouwen en zelfkennis

Onze voorstellingen worden voor iedere locatie herschreven of aangepast, zodat het voor speler en toeschouwer een plezier is om aan deel te nemen of naar te kijken. Dit is mogelijk omdat wij de voorstellingen in eigen beheer maken.

Als één van de weinigen, of misschien wel als enige vereniging of school, spelen en maken wij onze voorstellingen met alle talenten en alle leeftijden, van dezelfde locatie, samen.
En door de uitstekende begeleiding en de kwaliteiten van het productieteam hebben de voorstellingen een zeer professioneel karakter.

Broadway musical "PIPPIN"
logo_ama_musicalfact_winnaar_F-Act
Musical Awards 2019
Amateur Musical Awards

Meld je nu aan voor een gratis proefles

Scroll naar boven