Ticketservice

Het is 2021. Een school waarbij kinderen en volwassenen het elkaar niet altijd even gemakkelijk maken lijkt geheel te ontsporen. Zeker de leerlingen van klas 4b hebben meer interesse in TikTok en Instagram, dan in de lessen en in elkaar.

Wanneer de situatie onhoudbaar lijkt te worden en juffrouw Monique is opgestapt, verschijnt uit het niets Nanny Hopkins. De lessen die zij gaat geven zullen de toekomst voor eeuwig veranderen en dat zij daarbij gebruik maakt van haar bijzondere krachten, mag duidelijk zijn. Leef mee met kind Robin en juffrouw Monique (de geplaagden), Tess (de pestkop), Betsie(de bijzondere) , en nog vele anderen. Ga mee op een wonderlijke reis door de tijd en laat je meeslepen door dit prachtig verhaal, met een knipoog naar de ontwapende en ook komische Mary Poppins, vermengd met een vleugje “Back to the Future” (film 1985) en “Scrooge” (verhaal van Charles Dickens uit 1843),dat weer geheel volgens eigen recept van F-Act wordt opgevoerd.

Vanwege de huidige corona maatregelen is het niet mogelijk om zelf je plaats te kiezen. Deze worden u voor de voorstelling aangewezen, waarbij rekening wordt gehouden met  de dan geldende maatregelen.

Aanvang voorstellingen 20:00 uur
Foyer open 30 min voor aanvang.

Denk aan COVID SAFE TICKET !

 

26 en 27 november 2021

Door F-Act Boxtel
gemeenschapshuis De Rots Nieuwe Nieuwstraat 7 Boxtel

Scroll naar top