Ticketservice

F-Act brengt de Broadway hit 13 naar België!

’13’ is een komische familie-musical die kruipt in het hoofd van een 12- (bijna 13) jarige tiener Evan Goldman. Hij moet zijn Bar Mitswa houden en daarvoor moet hij een belangrijke keuze maken: Een paar goede vrienden, of juist populair zijn op de hele school en daarmee zijn vrienden aan de kant zetten?
Een herkenbare “puber” musical waar alles aan bod komt! Dit wil je niet missen!

Met LIVE orkest
BESTEL NU

Stadhuis Schouwburg Stadhuisplein 1 3600 Genk

Het is 2022. Een school waarbij kinderen en volwassenen het elkaar niet altijd even gemakkelijk maken lijkt geheel te ontsporen. Zeker de leerlingen van klas 4b hebben meer interesse in TikTok en Instagram, dan in de lessen en in elkaar.

Wanneer de situatie onhoudbaar lijkt te worden en juffrouw Monique is opgestapt, verschijnt uit het niets Nanny Hopkins. De lessen die zij gaat geven zullen de toekomst voor eeuwig veranderen en dat zij daarbij gebruik maakt van haar bijzondere krachten, mag duidelijk zijn. Leef mee met kind Robin en juffrouw Monique (de geplaagden), Tess (de pestkop), Betsie(de bijzondere) , en nog vele anderen. Ga mee op een wonderlijke reis door de tijd en laat je meeslepen door dit prachtig verhaal, met een knipoog naar de ontwapende en ook komische Mary Poppins, vermengd met een vleugje “Back to the Future” (film 1985) en “Scrooge” (verhaal van Charles Dickens uit 1843),dat weer geheel volgens eigen recept van F-Act wordt opgevoerd.

BESTEL NU

Tracy Turnblad, een dik meisje met een enorm kapsel en een warm hart, heeft maar één passie – dansen.
Ze wint een plek in een plaatselijk tv-dansprogramma, “The Corny Collins Show” , waardoor ze een plaatselijke beroemdheid wordt. Vervolgens krijgt ze het voor elkaar om de regerende danskampioene te verslaan, het hart te veroveren van de super knappe Link Larkin en zelfs van de tv-show een multiculturele show te maken.

BESTEL NU

Scroll naar top